Tuinaanleg

Ervaren vakmensen maken uw droomtuin.

Tuinaanleg

Nadat u ons tuinontwerp heeft goedgekeurd, gaat de schop in de grond voor de aanleg van uw tuin. Hiervoor heeft Hoveniersbedrijf Schilperoort enkele vakbekwame hoveniers in huis. Zij leggen de tuin aan volgens de tekening die door onze ontwerper, uzelf of uw eigen tuinarchitect is gemaakt.

Aanleg in eigen beheer

In principe doen wij de hele aanleg zelf, zodat u de hele periode dezelfde gezichten ziet. Grond bewerken, aanplanten, bemesten, straatwerk, aanleg van tuinberegening en tuinverlichting kunt u gerust aan ons over laten. We beschikken niet alleen over gediplomeerde medewerkers, maar ook over eigen bedrijfswagens en gespecialiseerde machines. Daar waar nodig of gewenst, zoals bij groot grondverzet, maken we gebruik van geselecteerde specialisten.

Duurzame materialen

We leggen een nieuwe tuin voor u aan, maar kunnen er ook voor zorgen dat uw oude tuin wordt afgebroken en het afval op verantwoorde wijze wordt afgevoerd. In overleg met u hergebruiken we het bestaande materiaal. We houden niet van half werk en zorgen voor een degelijke afwerking. Omdat u van een tuin verwacht dat hij ieder jaar mooier wordt, speelt kwaliteit een belangrijke rol. Daarom werken we graag met hoogwaardige en duurzame materialen. Met al deze aspecten houden wij rekening bij het ontwerp, maar ook bij de aanleg.

Tuinrenovatie

Heeft u al een tuin, maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Wij kunnen ook uw tuinrenovatie verzorgen. Ook hiermee hebben we ruime ervaring. Ons oog voor detail zorgt ervoor dat ook een minder rigoureuze aanpak al een groots effect kan hebben. Na de aanleg vertellen u graag hoe u uw tuin het beste kunt verzorgen. Heeft u hulp nodig bij het tuinonderhoud, dan maken we daar graag een afspraak voor.

Duidelijke afspraken

Bij alle onderdelen van ons werk gaan we uit van duidelijke afspraken en een heldere communicatie. Of het nu gaat om particuliere tuinen, openbaar groen of bedrijfsterrein. U weet wanneer we bij u aan het werk gaan en wat u van ons kunt verwachten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.